written by
Jernej Doles

Izvedeni finančni instrumenti in druge finančne novosti

Seminar 1 min read

Že uporabljate izvedene finančne instrumente za zavarovanje pred obrestnim in valutnim tveganjem? Potrebujete kakšno idejo ali dodaten nasvet? Iščete ideje za nove finančne produkte? Ne veste natančno, kako najbolj učinkovito poučiti stranke o uporabnosti izvedenih instrumentov? Kako poteka zavarovanje v praksi?

Odgovore na ta in podobna vprašanja boste dobili skozi interaktivno finančno delavnico, na kateri boste lahko spraševali o aktualnih težavah, s katerimi se trenutno srečujete. Skupaj bomo poskušali najti najbolj primerno rešitev.

Pridružite se nam na seminarju, ki bo potekal 20.–21. septembra 2018 na Bledu. Preberite si več o seminarju Izvedeni finančni instrumenti v praksi

Kratka videopredstavitev seminarja

Kaj so izvedeni finančni instrumenti, kdo jih uporablja, kateri so najpogosteje uporabljeni instrumenti in kako sploh začeti, si lahko preberete tukaj.

Prijavite se na seminar in gotovo boste izvedeli veliko novega o praktičnih načinih zavarovanja pred finančnimi tveganji, trgovanju z izvedenimi finančnimi instrumenti, in še veliko več. Prijava na seminar

Izvedeni finančni instrumenti so kot ogenj: njihova učinkovita uporaba nam lahko olajša naše vsakdanje življenje, njihova nespametna in nekontrolirana uporaba pa lahko povzroči veliko finančno izgubo.

Poglejte si celoten nabor naših finančnih izobraževanj in se prijavite na katerega od prihajajočih seminarjev. Investirajte v svoje finančno znanje, saj prinaša ta naložba najvišje obresti!

Seminars